0
You have 0 items in your cart

Bot Ramen en Deuren

Kunststof kozijnen in Heerhugowaard, Alkmaar, Den Helder, Hoorn, Purmerend, Amsterdam en Zaandam

UIC VOORDEEL: 10% korting op ons assortiment

Met de kunststof kozijnen van Bot Ramen & Deuren kiest u voor kwaliteit waar u tientallen jaren zorgeloos op kunt vertrouwen. Uiteraard kiest u ook voor een kozijn met een vormgeving die precies aansluit bij uw woning en uw gevoel.

Zeker van een topproduct!
Voor de levering en montage van uw kozijnen zoekt u natuurlijk een betrouwbare partner. Een partner die niet alleen een goed product levert, maar die ook de kwaliteit van dienstverlening hoog in het vaandel heeft staan. Bot Ramen & Deuren is dan uw partner. De topproducten van Weru worden gemonteerd door onze ervaren vaklieden. Vertrouwen in degene die uw kozijnen heeft gemonteerd zorgt ervoor dat u zich thuis veilig en geborgen voelt.

Bot Ramen & Deuren is een familiebedrijf waarin de derde generatie inmiddels is aangetreden. Wij zijn ruim 50 jaar actief in de bouwnijverheid en al meer dan 35 jaar een Weru vakbedrijf (hiermee zijn wij het oudste vakbedrijf in Nederland). Wij plaatsen onze ramen & kozijen in de regio Heerhugowaard, Alkmaar, Den Helder, Hoorn, Purmerend, Amsterdam en Zaandam.

Kwaliteit en maatwerk staan bij ons altijd voorop evenals een uitstekende aftersales. Met de combinatie van Bot Ramen & Deuren en Weru bent u verzekerd van een topproduct. Nu denkt u misschien: dat kan iedereen wel zeggen. Eerst zien, dan geloven. Daarom betaalt u bij ons altijd achteraf: als ook u overtuigd bent van ons kunnen.

Neem contact met ons op voor een afspraak of kom direct naar onze showroom!

Website:

http://botramenendeuren.nl/

Bot Ramen en Deuren Heerhugowaard
W.M. Dudokweg 5
1703 DA Heerhugowaard
T: 072-5715957
E: info@botrd.nl

Geopend ma t/m vr 09.00 tot 17.00 en
zaterdag van 10.00 tot 16.00

Bot Ramen & Deuren Zaandam
Westzijde 96
1506 EH Zaandam
T: 075-6703857
E: info@botrd.nl

Op afspraak geopend en vrijdag van 13.00 tot 17.00

Winkelen met korting in Haarlem en omstreken

De UIC kortingskaart biedt u ouderwets veel voordeel bij veel winkels en ondernemingen in Haarlem en omstreken. "Buren voordeel" voor iedereen die in Haarlem en omgeving woont of werkt, dat wilt u toch ook?

Vraag de UIC kaart aan!

Bent u benieuwd naar welke voordelen de UIC biedt voor uw onderneming? Stuur ons een mail en vraag naar de mogelijkheden!

Volg ons op Facebook!

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste aanbiedingen. Laat hieronder uw email adres achter en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en voordeel in Haarlem en omstreken: