Hubo Haarlem

Service, specialiteiten, vakmanschap en een persoonlijke benadering

UIC VOORDEEL: 10% korting op ons assortiment bij besteding vanaf 15 € (uitzondering: Zibro Kamin kachels en brandstoffen, electrisch gereedschap en aanbiedingen) 5% korting op Camping gas.

In onze winkel krijg je service, specialiteiten, vakmanschap en een persoonlijke benadering. Dit alles wordt je duidelijk aangeboden. Wij zijn makkelijk te bereiken en tijdens onze openingstijden staan wij je graag met raad en daad bij. Kortom Hubo blijft het vertrouwde adres voor alle klussen.

Specialist in schuifdeur- en interieursystemen, Deuren, Beveiliging, Buitenzonwering, Raamdecoratie, Horren, Vloeren, Verf, Shutters

Service
Advies, Zagen op maat, Meten, Bestellen, Bezorgen, Montage, Kortingskaart, Cadeaubonnen, Batterij inname, Sleutelservice

Website:
http://haarlem.hubo.nl/

Contact:
Zijlweg 35
2013 DC Haarlem
023 532 6673
haarlem@hubo.nl

Openingstijden
Ma- vrij: 08:30 tot 18:00
Za: 08:30 tot 17:00

Winkelen met korting in Haarlem en omstreken

De UIC kortingskaart biedt u ouderwets veel voordeel bij veel winkels en ondernemingen in Haarlem en omstreken. "Buren voordeel" voor iedereen die in Haarlem en omgeving woont of werkt, dat wilt u toch ook?

Vraag de UIC kaart aan!

Bent u benieuwd naar welke voordelen de UIC biedt voor uw onderneming? Stuur ons een mail en vraag naar de mogelijkheden!

Volg ons op Facebook!

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste aanbiedingen. Laat hieronder uw email adres achter en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en voordeel in Haarlem en omstreken: