De medische webwinkel voor iedereen

UIC VOORDEEL: 10% korting op het hele assortiment van de webwinkel, dit bovenop eventueel andere kortingen.

MedNL is een laagdrempelige medische webwinkel waar particulieren zorgartikelen kunnen kopen tegen lage prijzen. Denk hierbij aan oa:

  • Hypoallergene handschoenen en ondersteunende lotions
  • Bamboo anti-eczeem handschoenen voor kind en volwassene
  • Incontinentie huismerk en topmerken zoals Tena
  • Mantelzorg: vele Wassen Zonder Water producten, zoals kant en klare vochtige washandjes en shampoo caps.

MedNL is een efficiënte organisatie: slimme inkoop en lage bedrijfskosten. Hier profiteert de klant duidelijk van mee.MedNL maakt de dagelijkse zorg weer betaalbaar. En dankzij persoonlijke service voelt u zich weer een gewaardeerde klant.

MedNL levert aan particulieren, bedrijven en aan zorgverleners. De particuliere klant betaalt dezelfde lage prijzen als zakelijke klanten. En omdat ook professionele zorgverleners klant zijn bij MedNL, zijn zij goed op de hoogte van de beste productkeuze in de verschillende categorieën. Dus kijk, vergelijk en bespaar.

En heeft u een vraag? Bel of mail, ze helpen u graag verder. Bestellen kan alleen online op www.mednl.nl. U krijgt de producten binnen 1-2 dagen thuisbezorgd of u kunt ze afhalen op één van de 3000 afhaalpunten. Incontinentieproducten worden discreet verpakt.

Als UIC lid kunt u de code  UIC  gebruiken bij het afrekenen om op uw gehele bestelling 10% korting te ontvangen.

Website:
https://www.mednl.nl/

Contact:
Email: info@mednl.nl
Telefoon: 085-0472 472
Facebook @MedNL

Winkelen met korting in Haarlem en omstreken

De UIC kortingskaart biedt u ouderwets veel voordeel bij veel winkels en ondernemingen in Haarlem en omstreken. "Buren voordeel" voor iedereen die in Haarlem en omgeving woont of werkt, dat wilt u toch ook?

Vraag de UIC kaart aan!

Bent u benieuwd naar welke voordelen de UIC biedt voor uw onderneming? Stuur ons een mail en vraag naar de mogelijkheden!

Volg ons op Facebook!

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste aanbiedingen. Laat hieronder uw email adres achter en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en voordeel in Haarlem en omstreken: