0
You have 0 items in your cart

Autoschadebedrijf Centraal

Al meer dan 50 jaar toonaangevend op het gebied van autoschadeherstel

UIC VOORDEEL: Korting 5% met een maximum van EUR 68,- of een vermindering van het eigen risico met EUR 68,-. Gratis vervangend vervoer bij reparatie (excl. brandstof).

UIC voordeel krijgt u bij Centraal Haarlem, Reco Autoschade en Stokvis in Hoofddorp. Uw betrouwbare partner. Alle 11 bedrijven binnen de Reco Autoschade Groep zijn aangesloten bij Schadenet. Dit is een landelijk netwerk van de beste specialisten in deze branche. Dit houdt in dat wij van de meest geschikte mensen en best passende technologie gebruik maken. Door een efficiënte uitvoering van schadeherstel kunnen wij een hoge kwaliteit tegen zeer scherpe prijzen aanbieden. Tevens zetten wij ons in om het milieu zoveel mogelijk te ontlasten. Zo repareren wij onder milieunormering, keurmerk en regelgeving zoals FOCWA, ISO 9001 en Milieucertificaten. Daarnaast lopen wij vooruit op het gebied van groen schadeherstel.

Wij zijn o.a. geselecteerd door Generali, Achmea, Topherstel, Schadegarant en Univé en werken voor Ald Automotive, Athlon Car Leasing, Arval, Business Lease, Alphabet Lease, LeasePlan Nederland en Terberg Leasing. Ook voor hen een bewuste keuze.

Wij hebben een intensieve samenwerking met: A-Point Groep en Van Kouwen Groep.

Kortom, u kunt bij ons met een gerust hart terecht voor al uw autoschade zoals lakschade en uitdeuken. Ook kunt u bij ons uw autoschade laten taxeren.

Centraal
Hendrik Figeeweg 57
2031 BJ Haarlem
023 531 92 99

Winkelen met korting in Haarlem en omstreken

De UIC kortingskaart biedt u ouderwets veel voordeel bij veel winkels en ondernemingen in Haarlem en omstreken. "Buren voordeel" voor iedereen die in Haarlem en omgeving woont of werkt, dat wilt u toch ook?

Vraag de UIC kaart aan!

Bent u benieuwd naar welke voordelen de UIC biedt voor uw onderneming? Stuur ons een mail en vraag naar de mogelijkheden!

Volg ons op Facebook!

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste aanbiedingen. Laat hieronder uw email adres achter en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en voordeel in Haarlem en omstreken: