0
You have 0 items in your cart

Cogolain Bis

Cogolain Bis mag op je shoppingroute niet ontbreken!

UIC VOORDEEL: 10% korting op het assortiment

Cogolain Bis is zo’n bijzonder adresje dat niet op je shoppingroute mag ontbreken. Het aanbod is verrassend veelzijdig voor een kleine zaak als dit. De mooie merken dameskleding, schoenen en accessoires zijn met zorg uitgezocht. Het zijn dan ook stuk voor stuk leuke merken die je niet zo snel ergens anders in de rekken ziet hangen. Een vondst is dat alles op kleur hangt en niet op merk. Zo kun je verschillende items in jouw favoriete kleur snel en handig combineren.

Kenmerken
Kleding adviseren is een vak apart en dat heeft men bij Cogolain Bis zeker onder de knie. Zij kijken graag met jou wat een leuke combinatie is die bij jouw stijl en figuur past.

Sfeer
Cogolain Bis is maar een klein zaakje, daardoor is de sfeer intiem en gezellig. Je kunt hier in alle rust rondkijken: men is zeker niet opdringerig. Heb je hulp nodig bij het vinden van de juiste maat of een nieuwe stijl? Je krijgt hier goed en eerlijk advies.

Bijzonderheden
De Binnenweg en omgeving is een knus buurtje, met heel veel goede en aparte speciaalzaken. Je hebt hier nog echt het gezellige dorpsgevoel van Heemstede.

Merken
Closed, Coster Copenhagen, Florèz, Dea Kudibal, Pieszak, Emotions, Transmission, Allude, Robert Friedman, Rosemunde, Bellamy, JCSophie, Belluna, Studio Anneloes, Dwrs schoenen en N&L sieraden

Website

https://www.facebook.com/cogolainbis/

Contact
Binnenweg 184
2101 JS Heemstede
T: 023 5471232

Openingstijden

Ma 13.00 – 18.00
Di 09.30 – 18.00
Wo 09.30 – 18.00
Do 09.00 – 18.00
Vr 09.30 – 18.00
Za 09.30 – 17.00
Zo Gesloten

Winkelen met korting in Haarlem en omstreken

De UIC kortingskaart biedt u ouderwets veel voordeel bij veel winkels en ondernemingen in Haarlem en omstreken. "Buren voordeel" voor iedereen die in Haarlem en omgeving woont of werkt, dat wilt u toch ook?

Vraag de UIC kaart aan!

Bent u benieuwd naar welke voordelen de UIC biedt voor uw onderneming? Stuur ons een mail en vraag naar de mogelijkheden!

Volg ons op Facebook!

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste aanbiedingen. Laat hieronder uw email adres achter en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en voordeel in Haarlem en omstreken: