0
You have 0 items in your cart

De Zonweringzaak

UIC VOORDEEL: 10% korting op ons assortiment

De Zonweringzaak biedt u alles op het gebied van binnen- en buitenzonwering. In onze nieuwe showroom krijgt u een indruk van wat er zoal in de branche te krijgen is. Laat u informeren over de noviteiten en alle andere mogelijkheden.

Voor buitenzonwering zijn wij onder andere dealer van Brustor, Roma, Verano en Sunmaster. Zie ook www.zonwering.nl en www.romabenelux.nl

Voor binnenzonwering zijn wij onder andere dealer van Sunway,Verosol, Velux, Flexcolours en Jasno Shutters. We verkopen horren van Unilux. Dit alles is in onze showroom te bezichtigen. Loopt u eens bij ons binnen.

In de winkel van De Zonweringzaak vindt u al meer dan 30 jaar alles op het gebied van binnen en buiten zonwering. Ook kunt u in de winkel natuurlijk terecht voor raamdecoratie en eventuele onderdelen voor uw bestaande zonwering

In de showroom van De Zonweringzaak aan de Schoterweg 34C in Haarlem kunt u alle laatste mogelijkheden op het gebied van binnen en buitenzonwering bezichtigen en natuurlijk vragen naar een deskundig advies op maat.
Bij De Zonweringzaak vindt u een heel breed assortiment, Buitenzonwering, Binnenzonwering, Shutters, Horren en Gordijnen.

Ons werkgebied is redelijk uitgebreid, daar wij woonachtig zijn in Heerhugowaard is het geen probleem om in de tussenliggende gemeentes onze diensten en producten aan te bieden.

Wij adviseren u graag en komen met ons stalenmateriaal met alle plezier bij u thuis voor een passend advies.

Website:
http://www.dezonweringzaak.nl/

Contact:
De Zonweringzaak
Schoterweg 34c
2021 Haarlem
023 526 2425

Winkelen met korting in Haarlem en omstreken

De UIC kortingskaart biedt u ouderwets veel voordeel bij veel winkels en ondernemingen in Haarlem en omstreken. "Buren voordeel" voor iedereen die in Haarlem en omgeving woont of werkt, dat wilt u toch ook?

Vraag de UIC kaart aan!

Bent u benieuwd naar welke voordelen de UIC biedt voor uw onderneming? Stuur ons een mail en vraag naar de mogelijkheden!

Volg ons op Facebook!

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste aanbiedingen. Laat hieronder uw email adres achter en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en voordeel in Haarlem en omstreken: