0
You have 0 items in your cart

Giullia & Co Damesmode

In een tijdperk waar online shoppen niet meer weg te denken is, bieden wij juist iets anders.

UICVOORDEEL: 10% korting op ons assortiment

Giullia&Co bestaat al een aantal jaren en heeft op dit moment twee mooie fashion stores, die steeds meer klanten kunnen vinden. Vooral klanten die op zoek zijn naar dat momentje voor zich zelf. In een tijdperk waar online shoppen niet meer weg te denken is, willen wij juist iets anders. Want u wil toch juist dat gezellige praatje, goed advies en af en toe een kopje koffie?

Wij zijn dan ook trots op onze mode adviseuses die met liefde en heel veel passie in onze winkels staan. Een advies team die haar klanten kent en weet wat u wil. Wij luisteren dan ook graag naar wat u vindt van ons aanbod om het volgende seizoen opnieuw in de collectie te kunnen laten zien, waar u en wij blij en enthousiast van worden. En niet te vergeten belonen wij onze klanten graag met leuke voordelen gedurende het seizoen.

Onze doelgroep is de werkende, actieve volwassen vrouw. Dames die graag goed gekleed voor de dag willen komen op elke gelegenheid zonder dat ze uren voor de kast staan te dubben. Kom eens kijken in een van onze winkels voor een gezellig praatje, een goede sfeer en hele leuke mode!

Onze merken
Een verrassende en prima merkenmix bij Giullia & Co: Josephine & Co – Angels Jeans – Red Button – Jane Lushka – Geisha – Penn&Ink – Moscow – Marc O’Polo – Question – Summum Woman – Bloomings – Juul Brand – Rino & Pelle – Inwear

Website: 
http://giullia.nl/

Contact:
Binnenweg 159a
2101 JH Heemstede
Tel: 023-5286815

Openingstijden
Ma 13.00 tot 18.00
Di 09.30 tot 18.00
Wo 09.30 tot 18.00
Do 09.30 tot 18.00
Vr 09.30 tot 18.00
Za 09.30 tot 17.00

Winkelen met korting in Haarlem en omstreken

De UIC kortingskaart biedt u ouderwets veel voordeel bij veel winkels en ondernemingen in Haarlem en omstreken. "Buren voordeel" voor iedereen die in Haarlem en omgeving woont of werkt, dat wilt u toch ook?

Vraag de UIC kaart aan!

Bent u benieuwd naar welke voordelen de UIC biedt voor uw onderneming? Stuur ons een mail en vraag naar de mogelijkheden!

Volg ons op Facebook!

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste aanbiedingen. Laat hieronder uw email adres achter en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en voordeel in Haarlem en omstreken: