0
You have 0 items in your cart

Hans Moolenaar Wijnkoperij

It’s only grapes

UIC VOORDEEL: 10% korting op wijnen, 5% korting op gedistilleerd. Op andere goederen en bij bezorging geen korting.

Wijn? Je hebt er goede en minder goede van, je hebt dure en betaalbare. Maar aan het eind van het liedje komt het toch allemaal neer op één en hetzelfde. Een Australische vriend verwoordde het ooit zo:
It’s only grapes. Ofwel, het zijn maar druiven. Want inderdaad, wijn is gewoon druivensap, niets meer en niets minder. Een geschenk van moeder natuur, en vervolgens door mensen omgetoverd tot iets fantastisch, dát wel.

Op 18 november 1988 begon Hans Moolenaar zijn eigen wijnhandel. In een voormalige, fraai gerenoveerde paardenstal in hartje Bloemendaal werden de eerste flessen ontkurkt en er zouden er nog vele volgen. In de loop der jaren heeft Wijnkoperij Hans Moolenaar een uitstekende naam opgebouwd in binnen- én buitenland.

Hans Moolenaar heeft een rotsvast vertrouwen in zijn wijnkoperij. Over smaak valt te twisten, maar de vakkennis van Hans Moolenaar staat garant voor een goede keuze.
Ik wil mensen altijd verrassen, luidt zijn credo.

Website

http://www.hansmoolenaar.nl

Contact

Zomerzorgerlaan 26
2061 CX Bloemendaal
023 525 7739

Winkelen met korting in Haarlem en omstreken

De UIC kortingskaart biedt u ouderwets veel voordeel bij veel winkels en ondernemingen in Haarlem en omstreken. "Buren voordeel" voor iedereen die in Haarlem en omgeving woont of werkt, dat wilt u toch ook?

Vraag de UIC kaart aan!

Bent u benieuwd naar welke voordelen de UIC biedt voor uw onderneming? Stuur ons een mail en vraag naar de mogelijkheden!

Volg ons op Facebook!

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste aanbiedingen. Laat hieronder uw email adres achter en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en voordeel in Haarlem en omstreken: