0
You have 0 items in your cart

Juwelier Langerak

UIC VOORDEEL: 10% korting op ons assortiment en op reparaties.

Juwelier Langerak is sinds 1966 een begrip in de wijde omgeving van Haarlem en staat bekend om de ruime collectie aan sieraden, maar vooral ook om de enorme vriendelijkheid, gastvrijheid en service.

Grote voorraad
Door de vele merken en het veelzijdige assortiment, hebben we sieraden voor jong en oud. Naast de vele merkartikelen is er ook nog een grote huiscollectie in goud en zilver. Door deze grote voorraad zal er zelden niet aan uw behoefte worden voldaan.

Trouw- en verlovingsringen
Een sterke kant van Juwelier Langerak is de trouw- en verlovingscollectie die u in alle prijsklassen bij Juwelier Langerak kunt vinden. Zonder afspraak kunt u, in de winkel, in alle rust de collectie bekijken en passen.

Eigen goudsmid
Juwelier Langerak heeft een eigen goudsmid (met eigen meesterteken, klik hier voor informatie over keurtekens) in dienst. Dit betekent dat wij ten allen tijden de reparaties in eigen hand houden, en hier dus geen externe partijen aan te pas komen! Hierdoor bent u verzekerd van een sterke prijs, maar ook van perfecte service!

7 dagen per week geopend!
Juwelier Langerak is 7 dagen per week geopend. Hierdoor staan wij altijd voor u klaar, een afspraak maken is niet nodig. Wij verwelkomen u graag in onze winkel in het hartje van Haarlem!

Website
http://www.juwelierlangerak.nl/

Contact
Anegang 7
2011 HR Haarlem

Tel: 023-5321064
Mail: info@juwelierlangerak.nl

Openingstijden

Maandag 12:00 – 17:00
Dinsdag 10:30 – 17:30
Woensdag 10:30 – 17:30
Donderdag 10:30 – 19:00
Vrijdag 10:30 – 17:30
Zaterdag 10:30 – 17:30
Zondag 13:00 – 17:00

Winkelen met korting in Haarlem en omstreken

De UIC kortingskaart biedt u ouderwets veel voordeel bij veel winkels en ondernemingen in Haarlem en omstreken. "Buren voordeel" voor iedereen die in Haarlem en omgeving woont of werkt, dat wilt u toch ook?

Vraag de UIC kaart aan!

Bent u benieuwd naar welke voordelen de UIC biedt voor uw onderneming? Stuur ons een mail en vraag naar de mogelijkheden!

Volg ons op Facebook!

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste aanbiedingen. Laat hieronder uw email adres achter en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en voordeel in Haarlem en omstreken: