0
You have 0 items in your cart

Kinneging Parket

MEER DAN 40 JAAR VAKMANSCHAP EN ERVARING

UIC VOORDEEL: 5% korting op ons assortiment

Wij hebben een ruime sortering vaste en opneembare vloeren. Uw bestaande vloer in een nieuw jasje? Laat uw vloer door ons machinaal schuren en lakken of impregneren.

Kinneging Parket is een gespecialiseerd parketvloerenbedrijf uit Heemskerk, en bestaan sinds 1961. Wij zijn met ons bedrijf begonnen in de Jordaan te Amsterdam. In 1969 zijn we met de zaak naar Heemskerk verhuisd. Ons werkterrein ligt op particulier gebied voornamelijk binnen de regio/driehoek Amsterdam, Alkmaar, Haarlemmermeer. Wij zijn aangesloten bij een branchevereniging, Vereniging van Parketvloeren Leveranciers, kort gezegd de VPL. Dit is de kleinere variant van CBW.

Kinneging is lid van de Parketgroep Nederland. Dit is een verzameling van alle gespecialiseerde parketbedrijven. Ook is Kinneging lid van de UIC. Deze heeft vooral bekendheid in de regio Kennemerland-zuid. Als u particulier lid bent, krijgt u een korting bij aanschaf van een van onze producten.

Het bedrijf is een VOF, met 5 vennoten. Buiten de vennoten heeft Kinneging 4 man personeel in dienst. Wij hebben dus zelden vloerleggers buiten ons bedrijf nodig. Al het eigen werk wordt dus met onze eigen gespecialiseerde mensen uitgevoerd.

Website
http://www.kinnegingparket.nl/

Contact:
Maerelaan 15-D
1961 KA
Heemskerk
0251 233 662

info@kinnegingparket.nl

Openingstijden
Maandag: 13.30 – 17.30
Dinsdag t/m donderdag: 10.00 – 12.00 & 13.30 – 17.30
Vrijdag: 10.00 – 17.30
Zaterdag: 10.00 – 16.00

Winkelen met korting in Haarlem en omstreken

De UIC kortingskaart biedt u ouderwets veel voordeel bij veel winkels en ondernemingen in Haarlem en omstreken. "Buren voordeel" voor iedereen die in Haarlem en omgeving woont of werkt, dat wilt u toch ook?

Vraag de UIC kaart aan!

Bent u benieuwd naar welke voordelen de UIC biedt voor uw onderneming? Stuur ons een mail en vraag naar de mogelijkheden!

Volg ons op Facebook!

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste aanbiedingen. Laat hieronder uw email adres achter en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en voordeel in Haarlem en omstreken: