0
You have 0 items in your cart

Martijn de Wit vloeren

Wij helpen onze klanten met het aankopen van vloerbedekking voor woningen en bedrijven, dat is onze grote passie.

UIC VOORDEEL: 10% korting op ons assortiment

We zoeken altijd naar de mooiste houten vloeren al sinds 1995, het bedrijf heeft een naam hoog te houden waar het gaat om leveren en installeren van houten vloeren van hoge kwaliteit. En dat niet alleen: ook andere kwaliteitsvloeren – van een klassieke parket vloer in schitterende motieven tot kleurrijk marmoleum en zacht tapijt – worden dagelijks weer met veel plezier gelegd.

U wilt graag het allerbeste en onbegrensde service. Martijn de Wit Vloeren werkt uitsluitend met goed opgeleide parketteurs en stoffeerders. Vakmensen die nieuwe vloeren met zorg en gedrevenheid installeren, zowel voor particulieren als bedrijven in binnen- en buitenland. De allerbeste materialen, een zorgvuldige aanpak en vriendelijke service: klanten kunnen altijd rekenen op topkwaliteit.

Website
http://www.martijndewitvloeren.nl

Martijn de Wit Schagen
Witte Paal 323
1742 LD Schagen
tel: 0224-291090
info@martijndewitvloeren.nl

Martijn de Wit Vloeren Amsterdam
“gebouw bij Piet Boon”
Skoon 80 (navigatie Skoonzicht)
1511 HV Oostzaan
tel: 020-7220900
info@martijndewitvloeren.nl

OPENINGSTIJDEN

SCHAGEN:
Maandag t/m vrijdag 09.00 – 17.30 uur
Zaterdag 09.00 – 17.00 uur

AMSTERDAM:
Maandag t/m vrijdag 9.00 – 17.30 uur
Zaterdag 9.00 – 17.00 uur

Winkelen met korting in Haarlem en omstreken

De UIC kortingskaart biedt u ouderwets veel voordeel bij veel winkels en ondernemingen in Haarlem en omstreken. "Buren voordeel" voor iedereen die in Haarlem en omgeving woont of werkt, dat wilt u toch ook?

Vraag de UIC kaart aan!

Bent u benieuwd naar welke voordelen de UIC biedt voor uw onderneming? Stuur ons een mail en vraag naar de mogelijkheden!

Volg ons op Facebook!

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste aanbiedingen. Laat hieronder uw email adres achter en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en voordeel in Haarlem en omstreken: