0
You have 0 items in your cart

Oesterholt interieur

UIC VOORDEEL: 10% korting op ons assortiment

Bent u op zoek naar mooie kwaliteiten en een warm en deskundig advies voor de aankleding van uw woning of bedrijfspand? Dan bent u nu op het goede adres. Oesterholt Interieur is al decennia lang een begrip in de wijde omgeving van Bloemendaal en Driehuis.

Het assortiment van Oesterholt Interieur kenmerkt zich door exclusiviteit en kwaliteit. Zowel wat materialen als dessins en design betreft: mooi vallende gordijnstoffen, rijke tapijten, luxe en chique vloeren en geraffineerde zonweringen. Alles en iedereen in onze speciaalzaak werkt samen, zodat u zich kunt omgeven met precies díe stijlvolle of juist knusse aankleding die u wenst. Uw persoonlijke stijl staat bij ons altijd centraal. En die mag best nét even anders dan anders zijn.

Website:
http://www.oesterholt.nl/

Contact:
Bloemendaalseweg 48B
2061 CL Bloemendaal
023 526 4286
mobiel 06-51472650
e-mail info@oesterholt.nl

Winkelen met korting in Haarlem en omstreken

De UIC kortingskaart biedt u ouderwets veel voordeel bij veel winkels en ondernemingen in Haarlem en omstreken. "Buren voordeel" voor iedereen die in Haarlem en omgeving woont of werkt, dat wilt u toch ook?

Vraag de UIC kaart aan!

Bent u benieuwd naar welke voordelen de UIC biedt voor uw onderneming? Stuur ons een mail en vraag naar de mogelijkheden!

Volg ons op Facebook!

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste aanbiedingen. Laat hieronder uw email adres achter en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en voordeel in Haarlem en omstreken: