0
You have 0 items in your cart

Pauw recreatie

Al 50 jaar een begrip in kampeerland!

UIC VOORDEEL: In onze winkel krijgt u altijd 5% korting op onze accessoires en kampeerbenodigdheden.

De korting (ook op aanbiedingen) geldt specifiek voor: kampeeraccessoires, wandelschoenen, outdoorkleding en –uitrusting, wintersportkleding en –uitrusting, en kampeertenten.

(Geen korting op gasflessen en ski-onderhoud)

Pauw recreatie is met 12.000 m2 kampeerplezier een grote regionale speler op het gebied van kamperen, outdoor, wandelsport en wintersport. Naast een flinke collectie caravans, vouwwagens, voortenten en kampeertenten, vind je bij Pauw ook een enorm assortiment kampeeraccessoires, wandelschoenen, buitenkleding en wintersportuitrusting. Goed bereikbaar op de Caravanboulevard in Heerhugowaard en met ruim voldoende parkeergelegenheid. Van harte welkom!

Website:

www.pauwrecreatie.nl

Pauw Recreatie
Pascalstraat 3
1704 RD Heerhugowaard
072-574 10 69

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 09.30 – 18.00
Woensdag 09.30 – 18.00
Donderdag 09.30 – 18.00
Vrijdag 09.30 – 18.00
Zaterdag 09.00 – 17.00
Zondag Gesloten

Winkelen met korting in Haarlem en omstreken

De UIC kortingskaart biedt u ouderwets veel voordeel bij veel winkels en ondernemingen in Haarlem en omstreken. "Buren voordeel" voor iedereen die in Haarlem en omgeving woont of werkt, dat wilt u toch ook?

Vraag de UIC kaart aan!

Bent u benieuwd naar welke voordelen de UIC biedt voor uw onderneming? Stuur ons een mail en vraag naar de mogelijkheden!

Volg ons op Facebook!

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste aanbiedingen. Laat hieronder uw email adres achter en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en voordeel in Haarlem en omstreken: