0
You have 0 items in your cart

Ton Scholten tegels & sanitair Uitgeest

Sanitair en Tegels ook in Amsterdam, Amstelveen, Haarlem, Heemstede

UIC VOORDEEL: 10% korting op ons assortiment (indien tegels door ons gelegd moeten worden vervalt de korting)

Meer dan 40 jaar staat het vakkundige team van Ton Scholten Tegels en Sanitair voor u klaar om uw ideale badkamer, vloer, keukenwand, toilet, wellnessruimte etc. van 3D-ontwerp tot oplevering voor u te verzorgen. Maar ook wanneer u kiest voor uitvoering in eigen hand, of door derden bent u bij ons van harte welkom en helpen wij u graag op weg met technische tekeningen en uitlenen van snijplank etc.
Bron van inspiratie voor iedereen die van wonen houdt. Zeer uitgebreide collectie mozaiek, wand- en vloertegels, sanitair, accessoires, natuursteen, stoomcabines, sauna’s. Nieuwste tegel/sanitaircollecties uit binnen- en buitenland.

Sanitair en tegels installeren wij zeer regelmatig in Amsterdam, Amstelveen, Haarlem en omgeving en ver daarbuiten. Wij hebben veel ervaring met de installatie van sanitair en tegels in de oude woningen van Amsterdam, Haarlem en omgeving. Woont u in Amsterdam en bent u benieuwd naar ons ruime assortiment sanitair en tegels? Op 25 minuten van Amsterdam vindt u onze showroom vol sanitair en tegels.

Website:
https://www.tonscholten.nl/

Ton Scholten Tegels en Sanitair
Westerwerf 2
1911 JA Uitgeest
0251 319 101

info@tonscholten.nl

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 09.00 – 18.00
Donderdagavond: 18.00 – 21.00
Zaterdag: 09.00 – 17.00
Zondag en feestdagen gesloten

Winkelen met korting in Haarlem en omstreken

De UIC kortingskaart biedt u ouderwets veel voordeel bij veel winkels en ondernemingen in Haarlem en omstreken. "Buren voordeel" voor iedereen die in Haarlem en omgeving woont of werkt, dat wilt u toch ook?

Vraag de UIC kaart aan!

Bent u benieuwd naar welke voordelen de UIC biedt voor uw onderneming? Stuur ons een mail en vraag naar de mogelijkheden!

Volg ons op Facebook!

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste aanbiedingen. Laat hieronder uw email adres achter en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en voordeel in Haarlem en omstreken: