0
You have 0 items in your cart

Van der Vlugt

Select Windows voor beter wonen

UIC VOORDEEL: 10% korting op kunststof kozijnen, -ramen, -deuren waaronder ook hefschuifdeuren en isolerende beglazing.

Van der Vlugt is een familiebedrijf dat in 1956 in IJmuiden is opgericht door schilder Jan van der Vlugt. Jan begon, samen met zijn vrouw, een verf- en behangwinkel in IJmuiden. In 1964 kwam zoon Kees Jan van der Vlugt in de zaak die naast de verfwinkel een glashandel startte. Toen eind jaren ’70 het kunststof kozijnen zijn intrede deed zag Kees daarin direct de mogelijkheden van in, waardoor Van der Vlugt in 60 jaar tijd uitgroeide tot een groot montagebedrijf in de regio Velsen en omstreken.

Naast kunststof kozijnen, monteren we ook ramen, deuren, schuifpuien, dakkapellen en garagedeuren. Voor zowel de particuliere als de professionele markt. De kracht van het familiebedrijf, de toewijding voor het bedrijf, zijn medewerkers en de aandacht voor de klant, wordt ook nu uitgedragen door de huidige generatie Van der Vlugt.

Na bijna tien succesvolle jaren in Haarlem zijn we in 2015 herenigd met onze montageafdeling uit IJmuiden en zijn wij gevestigd in een groter pand in Velserbroek, waar we in onze showroom u graag meer vertellen wat Van der Vlugt voor u kan betekenen.

Website:

http://www.vandervlugt.nl/

Contact:
Broekerdreef 134-140
1991 AZ Velserbroek,
T. 088 97 22 100
info@vandervlugt.nl

Openingstijden
• maandag t/m vrijdag: 8:00 uur tot 17:30 uur
• zaterdag: 10:00 uur tot 16:00 uur
• overige tijden op afspraak.

Winkelen met korting in Haarlem en omstreken

De UIC kortingskaart biedt u ouderwets veel voordeel bij veel winkels en ondernemingen in Haarlem en omstreken. "Buren voordeel" voor iedereen die in Haarlem en omgeving woont of werkt, dat wilt u toch ook?

Vraag de UIC kaart aan!

Bent u benieuwd naar welke voordelen de UIC biedt voor uw onderneming? Stuur ons een mail en vraag naar de mogelijkheden!

Volg ons op Facebook!

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste aanbiedingen. Laat hieronder uw email adres achter en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en voordeel in Haarlem en omstreken: