0
You have 0 items in your cart

Patrick van Keulen

Welkom bij Patrick van Keulen!

UIC VOORDEEL: 10% korting op ons assortiment

Het adres voor de man die goed voor de dag wil komen. Stijlvol en correct gekleed. Op het werk, op een feest of in je vrije tijd. Bij Patrick van Keulen kun je terecht voor eigentijdse herenkleding. Mannenmode van de hedendaagse topmerken. Wij verkopen kleding aan jong en oud. Voor vaders en zonen. Wij geven je persoonlijk kledingadvies. Patrick van Keulen is al meer dan 100 jaar een begrip in IJmuiden. En sinds kort hebben we ook een webshop. Natuurlijk zien we jou gewoon het liefst in onze fysieke winkel in IJmuiden. Daar kunnen we je het beste helpen en adviseren. Maar als je alvast wat inspiratie thuis op wilt doen, en als je daarna niet kunt wachten, kun je direct online de mooiste kleding bestellen.

In onze winkel in IJmuiden en in onze webshop vind je merken als Butcher of Blue, Cast Iron, PME Legend, Hugo Boss, Dstrezzed, Peuterey, Club of Gents, Ledûb, Replay, Vanguard, State of Art, Roy Robson, Gardeur, Mason’s, Desoto Luxery en Rehab

 

Website en webshop:
https://www.vankeulen.nl/
Patrick van Keulen
Lange Nieuwstraat 787
1971 GG IJmuiden
0255 515 134

Winkelen met korting in Haarlem en omstreken

De UIC kortingskaart biedt u ouderwets veel voordeel bij veel winkels en ondernemingen in Haarlem en omstreken. "Buren voordeel" voor iedereen die in Haarlem en omgeving woont of werkt, dat wilt u toch ook?

Vraag de UIC kaart aan!

Bent u benieuwd naar welke voordelen de UIC biedt voor uw onderneming? Stuur ons een mail en vraag naar de mogelijkheden!

Volg ons op Facebook!

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste aanbiedingen. Laat hieronder uw email adres achter en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en voordeel in Haarlem en omstreken: