0
You have 0 items in your cart

Vivere

VIVERE VERF – GLAS – BEHANG & WONEN

Vivere is in Haarlem hét adres voor de aankleding van uw woning: verf, glas, behang en stoffering.

UIC VOORDEEL: 10% korting op ons assortiment

Bij Vivere in Haarlem, vind je alles op het gebied van verf, behang, raamdecoratie, gordijnstoffen, tapijt, laminaat en pvc vloeren. Wij zijn dè speciaalzaak voor onderhoud, aankleding en verfraaiing van je huis. Ons complete assortiment is met zorg samengesteld voor een optimaal resultaat.

Weet je al wat je wilt? Dan hebben wij gegarandeerd de gewenste kleur of dessin in ons assortiment. Hulp nodig bij het kiezen? Kom dan naar onze winkel. Vakkundige mensen staan voor je klaar met een passend en professioneel advies.

Ook voor isolatieglas HR++, figuurglas, floatglas of een spiegel, bij Vivere kunt u terecht. Wij mengen ook Sigma- en Sikkens verf.

Eigenaren van Vivere zijn Carlos Houtenbos en Edgar van Gennip.

Website
www.vivere-wonen.nl

Vivere VERF – GLAS – BEHANG & WONEN
Schalkwijkerstraat 11C
2033 JB Haarlem

Telefoon 023 – 20 26 523
E-mail info@vivere-wonen.nl

Openingstijden:
Maandag 09:00 – 18:00
Dinsdag 09:00 – 18:00
Woensdag 09:00 – 18:00
Donderdag 09:00 – 18:00
Vrijdag 09:00 – 18:00
Zaterdag 09:00 – 17:00
Zondag gesloten

Winkelen met korting in Haarlem en omstreken

De UIC kortingskaart biedt u ouderwets veel voordeel bij veel winkels en ondernemingen in Haarlem en omstreken. "Buren voordeel" voor iedereen die in Haarlem en omgeving woont of werkt, dat wilt u toch ook?

Vraag de UIC kaart aan!

Bent u benieuwd naar welke voordelen de UIC biedt voor uw onderneming? Stuur ons een mail en vraag naar de mogelijkheden!

Volg ons op Facebook!

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste aanbiedingen. Laat hieronder uw email adres achter en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en voordeel in Haarlem en omstreken: