Joh. Post verhuizer

Verhuizingen, opslag en transport

UIC VOORDEEL: 5% korting op onze diensten

Een modern wagenpark, geconditioneerde opslagplaatsen en uitgekiende hulpmiddelen maken verhuis- en transportbedrijf Joh.Post Sterk in logistiek, met name in Haarlem en omgeving. Mooi dat u er voor elk vervoer en elke vorm van opslag terecht kunt. Of het nu gaat om meubels en keukens, verhuizingen voor instellingen, bedrijven en particulieren, zwaar vervoer, machinetransport of kraanhijswerk

Gebundelde kracht
De verschillende afdelingen profiteren onderling van elkaars kennis en faciliteiten. Niet alleen wat het beschikbare materieel betreft om te verhuizen of te transporteren, maar vooral de inzet en ervaring van de mensen van Joh.Post.

Verhuizers of transportmaterieel huren
Het materieel kunt u desgewenst huren: wagens, kranen, verhuisliften, steekwagens, spanbanden en vloerbescherming. U kunt ook onze verhuizers inhuren. Schakel ze in als het verlengstuk van uw organisatie en maak optimaal gebruik van een compleet pakket logistieke dienstverlening.
Neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden of een prijsopgave.

Website:
https://www.verhuisbedrijfjohpost.nl/

Contact:
Joh. Post verhuizer
Wijkermeerweg 51
1948 NT Beverwijk
0251 221 520

Winkelen met korting in Haarlem en omstreken

De UIC kortingskaart biedt u ouderwets veel voordeel bij veel winkels en ondernemingen in Haarlem en omstreken. "Buren voordeel" voor iedereen die in Haarlem en omgeving woont of werkt, dat wilt u toch ook?

Vraag de UIC kaart aan!

Bent u benieuwd naar welke voordelen de UIC biedt voor uw onderneming? Stuur ons een mail en vraag naar de mogelijkheden!

Volg ons op Facebook!

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste aanbiedingen. Laat hieronder uw email adres achter en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en voordeel in Haarlem en omstreken: