Juweliersshop – Bruidsshop

Een simpele outfit is in één klap oogverblindend met de juiste juwelen.

UIC VOORDEEL: 10% Korting op het assortiment

Op je trouwdag ben je als bruid samen met je verloofde het stralende middelpunt, bij de Juweliersshop – Bruidsshop ben je dat ook. In onze recent vernieuwde winkel vind je ongetwijfeld de perfecte bruidsjurk, zo niet, dan kan je altijd nog bij ons terecht voor vele andere artikelen zoals, trouwringen, verlovingsringen, bruidsaccessoires & meer. Wij werken op afspraak maar ook zonder afspraak ben je altijd van harte welkom…

SINDS 1970 AL UW VERTROUWDE JUWELIER

Wie in Haarlem woont, kent de Generaal Cronjestraat, en wie deze straat kent, kent de Juweliersshop – bruidsshop. Wij zijn sinds 1970 al uw vertrouwde Juwelier. Wij zijn een familie bedrijf, Tanja en haar drie dochters staan er elke dag met veel plezier te werken. Staan zij er niet? Dan is de kans groot dat je wordt geholpen door tantes of nichtjes. Het leuke hiervan, is dat je altijd met veel warmte en passie zal worden ontvangen.

Processed with VSCO with a4 preset

BRUIDSMODE & ACCESSOIRES

Wij hebben een breed assortiment aan bruidsjurken. Heeft u al ergens anders uw droomjurk gevonden? Dan hebben alsnog heel veel bruidsaccessoires waar iedere toekomstige bruid wel blij van wordt. Denk aan bruidslingerie, bruidsschoentjes, haar accessoires, en de mooiste sieraden waaronder het bekende bruidssieraden merk Abrazi. Ook Ti Sento, Blush, Pas Diamonds en Buddha to Buddha zijn van de partij.

COUPEUSE

Wij werken met een zeer ervaren coupeuse. Zij heeft vroeger altijd haar eigen bruidswinkel gehad. Tegenwoordig werkt zij samen met meerdere bruidswinkels als coupeuse. Bruidsjurken vermaken is haar passie, daarom wordt alles ook binnen enkele dagen vermaakt.

Website:
https://www.juweliersshop-bruidsshop.nl/

Contact:

Generaal Cronjéstraat 83
2021 JC Haarlem

Telefoon
023-5251383
E-mail
juweliersshop@gmail.com

Openingstijden

Maandag 13:00-18:00
Dinsdag 10:00-18:00
Woensdag 10:00-18:00
Donderdag 10:00-18:00
Vrijdag 10:00-18:00
Zaterdag 10:00-17:00

Winkelen met korting in Haarlem en omstreken

De UIC kortingskaart biedt u ouderwets veel voordeel bij veel winkels en ondernemingen in Haarlem en omstreken. "Buren voordeel" voor iedereen die in Haarlem en omgeving woont of werkt, dat wilt u toch ook?

Vraag de UIC kaart aan!

Bent u benieuwd naar welke voordelen de UIC biedt voor uw onderneming? Stuur ons een mail en vraag naar de mogelijkheden!

Volg ons op Facebook!

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste aanbiedingen. Laat hieronder uw email adres achter en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en voordeel in Haarlem en omstreken: