Meubelstoffereerderij Commandeur

Commandeur Meubelstoffeerderij, uw partner voor kussenstoffering Haarlem

UIC VOORDEEL: 10% korting op ons assortiment

Voor kussenstoffering in Haarlem of het stofferen van uw versleten stoelkussens, schakelt u de expertise van een specialist in. Bij Commandeur Meubelstoffeerderij kunt u terecht voor het stofferen van banken, fauteuils, boot- en stoelkussens. Gunt u uw meubels een tweede jeugd? Dan is een herstoffering een uitermate goede optie

Wij zijn gespecialiseerd in meubelstoffering en stofferen alle soorten bestaande zitmeubilair in iedere gewenste stijl. U kunt bij ons terecht voor stofferig van allerlei soorten zitmeubelen bij u thuis, maar wij zijn ook in staat zitmeubilair in onder meer uw boot een compleet nieuwe uitstraling te geven. Klassiek, eenvoudig, landelijk, modern, met stof of leer, onze vakmensen zorgen ervoor dat uw zitmeubels een gehele metamorfose ondergaan. Naast onze passie voor het ambacht, zijn er nog een aantal kenmerken waar wij extra aandacht aan geven, te weten:

• Duurzaamheid
• Kwaliteit
• Een goed zitcomfort
• Goede service
• Uitstekende prijs – kwaliteitverhouding

Voor kussenstoffering in Haarlem kiest u voor kwaliteit en een redelijke prijs

Door voor onze vakbekwame handen te kiezen, kiest u voor gemotiveerde vakmensen die efficiënt en met kennis van het vak te werk gaan. Niet alleen bij het stofferen van een stoeltje uit grootmoederstijd, maar ook complete meubelstofferingen, kussenstoffering in Haarlem en het bekleden van uw bootkussens krijgen bij ons de grootste aandacht en zorg. Wij geven allerhande kussens een tweede jeugd.

• Bootkussens stofferen wij op maat
• Bankstelkussens bekleden wij geheel conform uw wensen
• Tuinmeubelkussens en kussens van loungebanken kunnen wij een totaal nieuw uiterlijk geven
• Sierkussens zijn in goede handen
• Kussens van fauteuils of eetkamerstoelen kunnen wij laten matchen met de rest van uw interieur

Kortom, alles is mogelijk. Wilt u vrijblijvend advies over de mogelijkheden van bijvoorbeeld kussenstoffering in Haarlem of omgeving? Aarzelt u dan niet ons te contacteren.

Website
http://www.meubelstoffeerderij-commandeur.nl/

Contact:
Jan van Krinpenweg 69
2031 CH Haarlem
06 5536 5181
info@meubelstoffeerderij-commandeur.nl

Winkelen met korting in Haarlem en omstreken

De UIC kortingskaart biedt u ouderwets veel voordeel bij veel winkels en ondernemingen in Haarlem en omstreken. "Buren voordeel" voor iedereen die in Haarlem en omgeving woont of werkt, dat wilt u toch ook?

Vraag de UIC kaart aan!

Bent u benieuwd naar welke voordelen de UIC biedt voor uw onderneming? Stuur ons een mail en vraag naar de mogelijkheden!

Volg ons op Facebook!

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste aanbiedingen. Laat hieronder uw email adres achter en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en voordeel in Haarlem en omstreken: