Ten Boom juweliers

WIJ SLUITEN ONZE GOUDEN DEUREN!

Final Sale bij Ten Boom Juweliers

Deze bijzondere juwelierswinkel bestaat dit jaar 180 jaar. Toch hebben Stèph en Arja Ibink besloten om nieuwe wegen in te slaan. Het betekent dat de winkel gaat sluiten, maar de Ten Boom horloges, exclusieve vintage sieraden alsmede sieraden uit de Ten Boom Uniques collectie blijven te koop in een nog te openen webshop en zullen op afspraak ook te bezichtigen zijn op een andere locatie.

Voor het zover is, kunt u nog profiteren van enorme kortingen tijdens de Final Sale met honderden weergaloze aanbiedingen. Schitterende diamantsieraden, ringen, colliers, armbanden, oorsieraden, parels van onder meer Schoeffel, horloges van topmerken en exclusieve occasionsieraden gaan weg voor bodemprijzen.

Bekijk voorbeelden uit de vitrines op www.tenboom.nl/final-sale en kom naar de winkel nu er nog veel keus is!

Vanzelfsprekend blijft Ten Boom Juweliers via de websiteservice en ondersteuning bieden. U behoudt dus de garantie die bij uw aankoop hoort.

Op vertoon van uw UIC voordeelkaart ontvangt u 10% EXTRA KORTING* bovenop alle aanbiedingen tijdens de Final Sale.

*Niet in combinatie met andere voordeelkaarten.

TEN BOOM JUWELIERS B.V.
Barteljorisstraat 19
2011 RA Haarlem
www.tenboom.nl
info@tenboom.nl

Geopend:
woensdag t/m zaterdag 10:00 – 17:00 uur
zondag 12:00 – 17:00 uur alleen in december

 

Winkelen met korting in Haarlem en omstreken

De UIC kortingskaart biedt u ouderwets veel voordeel bij veel winkels en ondernemingen in Haarlem en omstreken. "Buren voordeel" voor iedereen die in Haarlem en omgeving woont of werkt, dat wilt u toch ook?

Vraag de UIC kaart aan!

Bent u benieuwd naar welke voordelen de UIC biedt voor uw onderneming? Stuur ons een mail en vraag naar de mogelijkheden!

Volg ons op Facebook!

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste aanbiedingen. Laat hieronder uw email adres achter en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en voordeel in Haarlem en omstreken: